Massage Deurne

Een frisse kijk op massage

Massagepraktijk Jansen in Deurne

Deurne is waar het allemaal begon voor Massagepraktijk Jansen. Al voor Fysio Jansen het levenslicht zag, startte David zijn massagepraktijk. In eerste instantie klein, in een ruimte aan huis. Inmiddels al lang niet meer klein, maar verspreid over drie locaties in Deurne en met een flink aantal professionele therapeuten die voor je klaarstaan.

Hoe de massagepraktijk ook gegroeid is, het thuisgevoel is altijd gebleven. Bij alle vestigingen van Massagepraktijk tref je een professionele maar huislijke sfeer aan, die voel je al als je over de drempel stapt. Een goede bodem dus om optimaal te genieten van jouw massage.

Tapen of massage, waar je ook naar op zoek bent, Massagepraktijk Jansen in Deurne heet jou graag welkom! Wij werken op afspraak, die maak je heel eenvoudig telefonisch door te bellen naar het nummer 0493–242121

Behandelkamer uitbreiding- Massage Deurne - Massagepraktijk Jansen
Wachtkamer- Massagepraktijk Deurne - Massagepraktijk Jansen
Behandelkamer- Massage Deurne - Massagepraktijk Jansen

Vestigingen van Massagepraktijk Jansen in Deurne

Massagepraktijk Jansen; één van de vele praktijken voor massage die Deurne en Venray rijk is. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wat goed is voor de één past niet bij de ander. Massagepraktijk Jansen heeft twee locaties in Deurne.

Massagepraktijk Jansen te Deurne

Vestiging Milhezerweg 27 | Walsberg

Molenstraat 69 | Massagepraktijk Jansen Deurne

Vestiging Molenstraat 69 | Centrum

Bij Massagepraktijk Jansen sta jij altijd centraal

Jouw lichaam, jouw mening, jouw behandeling! Wij zijn er om je te helpen bij het gezond herstellen. Geen lichamelijke klachten? Geen probleem, dan ga je toch voor een ontspannen massage? Wij staan voor open- en eerlijkheid, de masseurs van Massagepraktijk Jansen zijn duidelijk; wat gaan we doen en wat levert het op? Voorafgaand bespreken we altijd samen met jou de juiste behandeling. Dat vinden wij belangrijk! Niets geeft ons zoveel plezier als wanneer jij tevreden en klachtenvrij de deur uitloopt.

Hoe gaat dat in zijn werk? Onze lijnen zijn kort en de masseurs flexibel. Of het nu maandagmiddag, donderdagavond of zaterdag is, we staan bijna altijd voor jou klaar!

Maak kennis met ons massage team

Waarom Massagepraktijk Jansen?

  • Ervaren therapeuten
  • Veel verschillende massages mogelijk
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en weekend
  • Geen wachtlijst
  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • Korte lijnen met zorgverleners

Openingstijden

Maandag08:00-21:00
Dinsdag08:00-21:00
Woensdag08:00-21:00
Donderdag08:00-21:00
Vrijdag08:00-21:00
Zaterdag09:00-18:00

Vestiging Milhezerweg 27

Vestiging Molenstraat 69