Ontspanningsmassage

Het is dé manier om je lichaam en geest samen tot rust te laten komen, de ontspanningsmassage van Massagepraktijk Jansen in Deurne. Het is vooral heel prettig maar niet alleen dat, het kan ook positief en preventief werken als het gaat om de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Want stress ligt bij velen op de loer en wie neemt er daadwerkelijk écht tijd voor zichzelf?

Beloon jezelf met een ontspanningsmassage om zo stress te verlichten en je geest en lichaam te laten herstellen. Even weg van alles, een momentje voor jou. Dat is belangrijk! Geen tijd is geen excuus want doorgaans duurt de massage slechts drie kwartier tot anderhalf uur, geheel afhankelijk van jouw keuze.

Vermoeid, overbelast, stress, wat de reden ook is, het kan zorgen voor last van je nek, schouders, rug of benen. Wel eens aan massage gedacht om dit te verhelpen of voorkomen? Ook als je helemaal niet sport, doe je er goed aan om je spieren regelmatig ‘onder handen’ te laten nemen want dat houdt hen in goede conditie omdat de masseur aandacht heeft voor alle oneffenheden van de spieren.

Ontspanningsmassage | Massagepraktijk Jansen in Deurne

De effecten van een ontspanningsmassage

 • Bevorderen van de bloedcirculatie
 • Bevorderen van de afvoer van vocht en afvalstoffen
 • Bevorderen van toevoer van bouwstoffen
 • Algehele of lokale ontspanning
 • Bestrijden van spierverhardingen, spierpijn en spierkramp
 • Bestrijden van vermoeidheid en spanningen
Ontspanningsmassage - Massagepraktijk Jansen

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493–242121 of stuur een e-mail naar info@massagepraktijkjansen.nl

Veel gestelde vragen over ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een rustige en zachte variant van de klassieke massage en bedoeld voor mensen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier tot rust willen brengen. Een ontspannen lichaam geeft ook een ontspannen geest. Wanneer je regelmatig een ontspanningsmassage ondergaat werkt dit ook preventief, het lichaam slaat deze ontspanning namelijk op in het lichaamsgeheugen en kan hier steeds makkelijker aan refereren.

Mensen kunnen om uiteenlopende redenen kiezen voor een ontspanningsmassage. De meerderheid zoekt (logischerwijs) ontspanning en wil stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van uiteenlopende gezondheidsklachten, denk aan:

 • Pijn en chronische pijn
 • Stijve spieren
 • Rugklachten
 • Nek- en schouderklachten
 • Hoofdpijn en migraine

Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en in sommige gevallen de pijn zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.

Het standaard advies is om eens per maand een ontspanningsmassage op de agenda te zetten. Dit zal je helpen om te gaan met de stress en de spanningen van het dagelijks leven. Als je in je eigen- of beroepsleven veel druk ervaart, kan je je vaker laten masseren.

Een massage wordt voorafgegaan door een kort intakegesprek, hier bespreek je samen met de masseur hoe jouw behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden. De massagetafels hebben een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kunt liggen en je je volledig kunt overgeven aan je ontspanning. Afhankelijk van je gekozen massage worden er oliën of waxen gebruikt met een heerlijke geur en voedende en activerende werkstoffen voor de huid. Een ontspanningsmassage kun je al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 of zelfs 90 minuten behoren tot de mogelijkheden – voor als je echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende massage en geef tijdens de massage vooral aan of de druk je bevalt.