Beenmassage

 

Benen, ze moeten ons een heel leven dragen, ben je daar wel eens dankbaar voor? We nemen ze voor lief maar gezonde benen zijn een kostbaar bezit. Ze brengen je waar je maar wilt; lopen, werken, dansen, rennen, sporten, benen maken het mogelijk. Dat vereist een goede conditie. Jammer genoeg krijgen ze pas de verdiende aandacht zodra zich problemen aandienen. Zware en vermoeide benen? Laat ze masseren!

Wanneer we spreken over beenproblemen, zijn zware en vermoeide benen de meest genoemde klacht, één oorzaak is er niet. Vermoeidheid na lichamelijke inspanning kan de reden zijn. Maar komt het gevoel herhaaldelijk terug en gaat het gepaard met ander ongemak? Dan kan het wijzen op een ernstigere onderliggende aandoening. Vooral bij vrouwen is het een veel voorkomend probleem want helaas zijn zij er gevoeliger voor dan mannen.

Wie heeft er baat bij? Wie niet? Vooral wanneer je regelmatig sport, kan het zeer effectief zijn. Daarnaast werkt het preventief wat betreft blessures én helpt het tot sneller herstel. Na de massage kunnen jouw benen weer uitgerust de weg op!

Doormiddel van verschillende handgrepen en intensiteit van de behandeling helpen we de spieren een handje bij de doorbloeding. Dat zorgt voor een verbetering van de beweeglijkheid en een het verlaagt de spierspanning.

Benen worden behandeld van de hak tot de bilplooi en waar nodig wordt triggerpointherapie toegepast.

Beenmassage - Massagepraktijk Jansen