Cellulite massage

Cellulite, een sinaasappelhuid, veel vrouwen hebben het, niemand wil het. Daarom biedt Massagepraktijk Jansen de cellulitemassage, welke het lichaam helpt om zich te reinigen en gifstoffen en opgehoopt vocht afvoert. Kilo’s ga je niet verliezen maar centimeters wel! De stevige massage maakt de huid namelijk mooier en de omvang minder. Een belofte durven wij je te doen: Na een cellulitemassage voel je je kwiek en energiek!

Negentig procent van alle vrouwen heeft er last van, cellulitis. Waarom juist vrouwen? Omdat het voornamelijk veroorzaakt wordt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen waardoor vet wordt opgeslagen wat de afvoer van vocht en afvalstoffen vermindert. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert, vetcellen in de huid nemen toe, bindweefsel verhardt én trekt in de huid met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen. Zijn deze ophoping lange tijd aanwezig, dan raken ze verhard waardoor vocht, vet en afvalstoffen als het ware worden ingesloten.

Cellulite massage | Massagepraktijk Jansen te Deurne

Gaat het vanzelf weg? Nee, helaas niet. Goede voeding en beweging zijn natuurlijk een goede bijdrage maar er is meer nodig. Ga je voor succes, dan kies je ook een uitwendige behandeling.  De bindweefselmassage en cuppingtherapie van Massagepraktijk Jansen stimuleert de doorbloeding. Het is niet altijd prettig, deze massage wordt vaak als pijnlijk ervaren. Ook de dagen na de massage kan een beurs gevoel optreden. Na afloop van de cellulitemassage wikkelen we het behandelde gebied in folie omdat de contourgel zo het beste zijn werk doet.

Belangrijk om te weten: drink tijdens de behandelweken minimaal twee liter water per dag en wandel minimaal 30 minuten!

Massagepraktijk Jansen biedt cellulitemassage in de vorm van een kuur van tien behandelingen van vijfentwintig tot veertig minuten. Voor het beste resultaat adviseren wij één behandeling per vijf dagen gedurende acht weken.

 

Behandelgebied

  • Voorkant en achterkant benen
  • Buik
  • Billen

 

Een kuur van 10 cellulitemassages:

  • 25 minuten inclusief pakking      € 400,00
  • 40 minuten inclusief pakking      € 550,00

 

Onderzoek aan de Universiteit van Miami wijst uit dat op meer dan vijf belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies maar liefst 12,5 centimeter betrof. Een deelnemer van het onderzoek verloor enkel in haar taille al 7,6 cm. De meeste dames merkten dat ze na behandeling zelfs één of twee kledingmaten kleiner hadden. Dat zonder noemenswaardig gewichtsverlies. Resultaat is echter niet direct zichtbaar na één behandeling. Gemiddeld zijn er acht nodig voor het gewenste resultaat.

Cellulite massage - Massagepraktijk Jansen

Veel gestelde vragen over cellulite massage

Een cellulitemassage is geen prettige behandeling, deze massage wordt vaak als pijnlijk ervaren. Reden van de pijn is dat de celluliteverbindingen worden verbroken. Je kunt deze pijn ook achteraf nog voelen, meestal met name bij aanraking van het behandelde gebied, dit kan beurs aanvoelen.

Om ook echt resultaat van een cellulitebehandeling te hebben zijn meerdere behandelingen nodig. Het is om deze reden dat wij alleen kuren van 10 behandelingen aanbieden. In het verleden hebben we ook met losse behandelingen gewerkt, maar dit voelde toch te zeer als half werk. Willen wij voldoen aan de verwachtingen van onze klanten dan is een reeks van 10 behandelingen en het opvolgen van de leefstijladviezen de manier waar wij achter staan als behandelaar.

De cellulite massage bestaat grotendeels uit bindweefselmassage en cupping. Ook is er ruimte voor leefstijladviezen, die zijn belangrijk om het behandeleffect te optimaliseren. Je krijgt van ons contourgel en folie mee om in alle rust thuis toe te gebruiken, zo loopt je behandeling door tot buiten de muren van onze massagepraktijk. Wij houden niet van verspilling van kostbare tijd. Door jou te te laten doen wat je zelf kunt, houden we de kosten overzichtelijk en zo laag mogelijk.

Je kent cellulite waarschijnlijk als de ‘putjes’ in je bovenbenen en billen of als een ‘sinaasappelhuid’. Het kan bij iedereen voorkomen, het maakt niet uit hoe zwaar je bent of hoe veel vet je hebt. Cellulite is het onderhuidse bindweefsel wat een bobbelige structuur aanneemt die zichtbaar is door de huid.