Cellulite massage

 

Cellulitis, een sinaasappelhuid, veel vrouwen hebben het, niemand wil het. Daarom biedt Massagepraktijk Jansen de cellulitemassage, welke het lichaam helpt om zich te reinigen en gifstoffen en opgehoopt vocht afvoert. Kilo’s ga je niet verliezen maar centimeters wel! De stevige massage maakt de huid namelijk mooier en de omvang minder. Een belofte durven wij je te doen: Na een cellulitemassage voel je je kwiek en energiek!

Negentig procent van alle vrouwen heeft er last van, cellulitis. Waarom juist vrouwen? Omdat het voornamelijk veroorzaakt wordt door het vrouwelijk hormoon oestrogeen waardoor vet wordt opgeslagen wat de afvoer van vocht en afvalstoffen vermindert. De doorbloeding in het bindweefsel stagneert, vetcellen in de huid nemen toe, bindweefsel verhardt én trekt in de huid met als resultaat vervelende putjes en bultjes die voornamelijk voorkomen op de benen, billen en heupen. Zijn deze ophoping lange tijd aanwezig, dan raken ze verhard waardoor vocht, vet en afvalstoffen als het ware worden ingesloten.

Gaat het vanzelf weg? Nee, helaas niet. Goede voeding en beweging zijn natuurlijk een goede bijdrage maar er is meer nodig. Ga je voor succes, dan kies je ook een uitwendige behandeling.  De bindweefselmassage en cuppingtherapie van Massagepraktijk Jansen stimuleert de doorbloeding. Het is niet altijd prettig, deze massage wordt vaak als pijnlijk ervaren. Ook de dagen na de massage kan een beurs gevoel optreden. Na afloop van de cellulitemassage wikkelen we het behandelde gebied in folie omdat de contourgel zo het beste zijn werk doet.

Belangrijk om te weten: drink tijdens de behandelweken minimaal twee liter water per dag en wandel minimaal 30 minuten!

Massagepraktijk Jansen biedt cellulitemassage in de vorm van een kuur van tien behandelingen van vijfentwintig tot veertig minuten. Voor het beste resultaat adviseren wij één behandeling per vijf dagen gedurende acht weken.

 

Behandelgebied

  • Voorkant en achterkant benen
  • Buik
  • Billen

 

Een kuur van 10 cellulitemassages:

  • 25 minuten inclusief pakking      € 370,00
  • 40 minuten inclusief pakking      € 470,00

 

Onderzoek aan de Universiteit van Miami wijst uit dat op meer dan vijf belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies maar liefst 12,5 centimeter betrof. Een deelnemer van het onderzoek verloor enkel in haar taille al 7,6 cm. De meeste dames merkten dat ze na behandeling zelfs één of twee kledingmaten kleiner hadden. Dat zonder noemenswaardig gewichtsverlies. Resultaat is echter niet direct zichtbaar na één behandeling. Gemiddeld zijn er acht nodig voor het gewenste resultaat.

Cellulite massage - Massagepraktijk Jansen