Massage kortingsregelingen van Massagepraktijk Jansen

 

De volgende kortingsregelingen zijn er mogelijk bij Massagepraktijk Jansen. U mag niet van meerdere kortingsregelingen gebruik maken bij een bezoek aan Massagepraktijk Jansen.

Studentenkorting

Studenten krijgen, op vertoon van hun collegekaart, 10% korting bij Massagepraktijk Jansen.

Facebook

Als u Massagepraktijk Jansen liked op facebook dan krijgt u een eenmalige korting van € 5.00 op een massage van minimaal 55 minuten bij Massagepraktijk Jansen.

Kortingsregelingen - Facebook - Massagepraktijk Jansen

10-rittenkaart

10 behandelingen voor de prijs van 9 (10% korting). 10-rittenkaarten zijn mogelijk voor alle soorten behandelingen en duur van de massage. Kaart is niet op naam en onbeperkt geldig.

Korting personeelsvereniging

Massagepraktijk Jansen is aangesloten bij verschillende personeelsverenigingen waarbij u korting kan krijgen op vertoon van uw persooneelspas.
Bent u als werkgever geïnteresseerd om uw werknemers in aanmerking te laten komen voor korting op massagebehandelingen bij Massagepraktijk Jansen. Neem dan contact op met Massagepraktijk Jansen.

IntroduceekortingIntroduceekorting - Massagepraktijk Jansen

Als u bij Massagepraktijk Jansen voor het eerst gemasseerd bent, dan krijgt u een kortingsbon voor 10% korting voor een introducee. Laat bijvoorbeeld u vriendin, moeder, zus of collega ook eens kennismaken met ‘Massagepraktijk Jansen’ en zij of hij ontvangt dan 10% korting. Als uw introducee bij mij een massage boekt, dan krijgt u diezelfde korting op uw volgende behandeling.

Bruidskorting

Gaat u binnenkort trouwen? Om tijdens de voorbereidingen van uw huwelijk nieuwe energie te vinden biedt een massage de ultieme ontspanning. Om die reden bieden wij u een korting van maar liefst 5 euro korting op al onze massages en behandelingen. Deze actie is enkel geldig op vertoon van uw trouwkaart. Uw afspraak moet binnen 6 weken voor uw huwelijksdag plaatsvinden. U ontvangt enkel de 5 euro korting bij een minimale behandeling van 60 minuten.