Massage op locatie

Heerlijk, een massage op locatie. Steeds vaker trekt Massagepraktijk Jansen erop uit om tijdens events, vergaderingen, beurzen en congressen massages te verzorgen. Bezoekers, werknemers en deelnemers waarderen dit ontzettend, het laat namelijk een onvergetelijke indruk achter. Daar zorgen wij voor!

Massagepraktijk Jansen staat namelijk voor kwaliteit. In onze praktijk en tijdens jouw evenement. Op het menu kunnen verschillende behandelingen voorkomen zoals triggerpoint-, sport-, ontspannings- en stoelmassages. Wij zijn flexibel en niet begrenst in het Brabantse land.

Hoe wij werken

Geen massagetafels of stoelen? Geen probleem, deze nemen onze masseurs namelijk gewoon mee naar de locatie. Allereerst nemen we wensen en of klachten door wanneer een deelnemer plaatsneemt in de stoel of op tafel, aan de hand daarvan stellen onze medewerkers de korte behandeling vast. Deze is altijd in overleg met de persoon, zo treffen we namelijk het doel! Een stoelmassage is op basis van de Japanse drukpunttechniek, daarbij kan kleding gewoon aanblijven. Deze behandeling werkt preventief en omslaat de rug, nek en handen. Het voordeel van een tafelmassage is de ultieme ontspanning. We gebruiken olie en brengen dit rechtstreeks aan op de huid, wat noodzakelijk is bij ontspannings- en sportmassages.

Triggerpointmassage, sportmassage of ontspanningsmassage op locatie:

  • Tijdsduur:          25-50 minuten per persoon
  • Tarief:                   Per offerteaanvraag

Stoelmassage op locatie:

  • Tijdsduur:          10-15-25 minuten per persoon
  • Tarief:                   Per offerteaanvraag

*Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht

Evenementen Massagepraktijk Jansen