Nekmassage

 

Spierspanningen in nek en schouders verminderen aanzienlijk na een nekmassage van Massagepraktijk Jansen. Wellicht ken je het gevoel dat je compleet ‘vast’ zit. Je hoofd en armen bewegen wordt pijnlijker en spieren voelen stijver. Hoe dat komt? Tal van oorzaken. Iedereen kent het wel, drukke periodes die om veel energie vragen. Dat kan voor nek- en schouderklachten zorgen. Bijvoorbeeld door te lang achter een computer werken of het herhaaldelijk uitvoeren van een bepaalde beweging. Maar ook stress kan de boosdoener zijn, het zet zich vast in de nek en schouders. Het is onze taak om het oorspronkelijke probleem te ontdekken en juist dat aan te pakken.

Vaak voel je zelf al ‘knopen’ die ervoor zorgen dat soepel bewegen niet heel lekker gaat en wat leidt tot pijn. Door middel van verschillende handgrepen en intensiteit van de behandeling helpen we de spieren een handje bij de doorbloeding. Dat zorgt voor een verbetering van de beweeglijkheid en een het verlaagt de spierspanning.

Bij een nekmassage van Massagepraktijk Jansen wordt het gebied van het schouderblad tot aan de schedelrand behandeld en waar nodig triggerpointtherapie toegepast. Ideaal voor deze behandeling is een stoelmassage.

Nekmassage - Massagepraktijk Jansen