Tapen

Verschillende methodes, verschillende mogelijkheden, Massagepraktijk Jansen biedt jou de oplossing als het om tapen gaat.

Bandageren en tapen

Gewrichtspijn of blessures? Vervelend! Pijn die eenvoudig te verlichten is of zelfs voorkomen kan worden door het gebruik van tape of bandages. Dat biedt namelijk ondersteuning en tegelijkertijd stabilisatie. ‘Risicogewrichten’, welke blessuregevoelig zijn, worden ondersteund en beschermd, geheel betrouwbaar en zonder bijwerkingen. Bandageren dient als betrouwbare steun voor elk gewricht. Dit door de verschillende soorten druk en stabilisatie die het biedt, kan pijn voorkomen worden. Maar ook biedt deze aanpak een bijdrage aan genezing van een blessure. De druk verbetert namelijk de stofwisseling, wat zorgt voor een beperkte zwelling en verlichting van verkrampt weefsel.

Medical taping

Een helpende hand bij het herstel van blessures is altijd prettig. Medical taping biedt dat handje. Het draagt bij aan de toevoer van bloed en afvoer van afvalstoffen in het lichaam doordat het Medical Taping Concept elastische tapes gebruikt welke de spieren optimaal ondersteunen zonder hinder of beperking. De ‘normale’ spieractiviteit verbetert de weefseldoorbloeding wat het herstel bevordert.

Verschillende methodes van tapen - Massagepraktijk Jansen te Deurne