De masseurs

 

Één team, meerdere taken: samen staan de masseurs van Massagepraktijk Jansen voor jou klaar!

Jong dynamisch, professioneel en ervaren en trots op hun werk! Dat omschrijft de masseurs van Massagepraktijk Jansen het beste. Daarnaast hebben we uiteraard ons diploma op zak en beschikken we over de juiste kennis. In totaal zijn we met zessen, waarvan zes ook nog eens zijn afgestudeerd als fysiotherapeut. Dat massage ondergewaardeerd is als behandelvorm, dat vindt Massagepraktijk Jansen niet alleen jammer maar ook onterecht. De fantastische behandelresultaten van massage hebben ons heilig overtuigd!

Juul Dorssers

Via deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen. Mijn naam is Juul Dorssers en ik heb de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen de opleiding heb ik verschillende cursussen gevolgd om mijn kennis te verbreden. Vanwege mijn interesse in massage als onderdeel van fysiotherapie heb ik hiernaast een cursus gevolgd voor triggerpoint behandelaar om diepgang te zoeken binnen dit vakgebied.

Malou Fransen

Malou Fransen is binnen onze praktijk werkzaam als masseuse. In 2015 is Malou afgestudeerd aan het Summa College Sport en Bewegen. Tijdens deze opleiding heeft ze een Sportmassage cursus succesvol afgrond. Momenteel volgt Malou de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Met haar passie voor fysiotherapie hoopt Malou in de zomer van 2019 haar diploma te behalen.

Wout van de Steeg

Na samen met David, Joris en Juul zijn studietijd te hebben doorgebracht en met wat jaren ervaring op zak heeft Wout zich toegevoegd bij Massagepraktijk Jansen. Deze sportieve sportmasseur heeft al de nodige opleidingen volbracht. Na zijn 4 jarige sportopleiding aan het CIOS in Arnhem op gebied van Fitness en Health, is Wout gestart met zijn fysiotherapie opleiding. Dit was een logische stap, omdat hij niet alleen zelf graag sport en beweegt, maar ook graag anderen wil laten bewegen zonder belemmeringen in het dagelijks leven of in hun sport.

Rachel Verberne Masseuse Deurne Jansen

Rachel Verberne

Met sportmassage als specialiteit helpt ze cliënten graag ter behandeling van vastzittende en stijve spieren. Haar passie ligt bij het begeleiden van mensen naar een gezonder en beter leven. Rachel neemt de tijd voor haar cliënten en vindt het belangrijk dat ze zich op hun gemak en begrepen voelen. Door samen met de cliënt de wensen te bespreken probeert ze zo goed mogelijke resultaat te bereiken.

David Jansen Massagetherapeut Massage Deurne

David Jansen

David Jansen is oprichter en eigenaar van Massagepraktijk Jansen en Fysio Jansen. Hij heeft in 2009 de opleiding CIOS in Sittard afgerond met als streaming sociaal bewegingsagoog en zijn keuzevakken waren NGS sportmassage en fitnessinstructor. In 2013 heeft hij met succes de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en de oedeemtherapie opleiding aan de Dr. Vodderschule afgerond. Vervolgens heeft hij in Amersfoort de opleiding Master Geriatriefysiotherapie op de SOMT gevolgd.

Joep van den Munckhof

Joep is binnen onze praktijk werkzaam als massagetherapeut. Hij heeft de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen deze opleiding heeft hij gekozen voor de Minor Spinal Musculoskeletal Physiotherapy (SMP). Deze volledig in het Engels gegeven Minor focust zich op de wervelkolom en de verschillende aandoeningen daaraan.

Joris van Hulten

Joris van Hulten heeft zich per oktober 2018 aangesloten bij Massagepraktijk Jansen. Hij is in 2009 tegelijktertijd met David en Juul met de opleiding tot fysiotherapeut gestart. Tijdens de introductieweek hebben zij elkaar leren kennen en sindsdien zijn ze hechte vrienden geworden. In 2013 heeft hij de opleiding tot fysiotherapeut succesvol afgerond. De gezamenlijke passie voor het beroep heeft Joris van Hulten doen besluiten om zich bij Fysio Jansen aan te sluiten. Om samen met zijn vrienden en nieuwe collega’s met veel passie zijn beroep uit te oefenen.