Zoekt u in Deurne of Venray een massage?

Op zoek naar een massage in Deurne of Venray? Massagepraktijk Jansen is het antwoord. Met zes masseurs bieden wij een brede menukaart als het gaat om massages.

Het effect
Een massage is vaak het perfecte hulpmiddel om klachten te verhelpen of zelfs te voorkomen. Het zorgt er namelijk voor dat lichaamsvloeistoffen, voornamelijk in de huid en spieren, weer gaan circuleren. De doorbloeding wordt beter wat weer bijdraagt aan een optimalisatie van ons inwendige af- en aanvoersysteem voor vloei- en afvalstoffen. Hoe dat komt? Een massage verhoogt de doorlaatbaarheid van bloedvatwanden, wat de uitwisseling van vloeistoffen makkelijker maakt.

 De massagekaart van Massagepraktijk Jansen:

Een ontspanningsmassage, puur gericht op ontspanning van lichaam en geest. Van je schouders tot je enkels, de massage brengt je tot rust.

Het is intensief, een sportmassage. Dat komt doordat de spieren flink worden aangepakt voor een positieve beïnvloeding van de stofwisseling. Het resultaat? Een sneller herstel én beter presterende spieren.

Sit down and relax want de stoelmassage van Massagepraktijk Jansen vindt zijn basis in de traditionele Japanse drukpuntmassage. Daarbij is de druk opgebouwd op het hoofd, de rug, nek, schouders, armen en handen. Deze massage bevordert gezondheid op de werkplek én werkt direct sfeerverhogend. Win-win voor werkgever en werknemer.

In alle spieren bevinden zich triggerpoints, wat eigenlijk gewoon spierknopen zijn. Vervelend en vooral onnodig. Met deze diepe massage richt Massagepraktijk Jansen zich speciaal op spierknellingen.

Tussen de spieren en de huid bevindt zich in ieder lichaam een laag bindweefsel. Deze massagevorm heeft als uitgangspunt dat alle zones in verbinding staan met alle klieren, organen en lichaamsdelen die middels reflexzones worden behandeld.

Cellulitis, sinaasappelhuid. Veel mensen hebben het, niemand wil het. Deze massage helpt het lichaam een handje om gifstoffen af te voeren, net als opgehoopt vocht. Gewicht verliezen, dat gebeurt niet, centimeters in omvang daarentegen, jazeker!

Gebaseerd op oude Chinese technieken en speciaal ontwikkeld om het energielevel van het lichaam op te krikken, dat is de Guashamassage van Massagepraktijk Jansen.

Eigenlijk valt het onder oedeemtherapie, manuele lymfedrainage. Opgehoopt vocht, ontstaat door een verstoorde lymfedrainage, wordt handmatig afgevoerd wat zwellingen vermindert of zelfs laat verdwijnen.

Liever een specifieke massage? Dan biedt Massagepraktijk Jansen het volgende:

Sfeerverhogend en gezond! Dat is de bedrijfsstoelmassage. Even ontspannen in alle drukte.