Stoelmassage

Even kort ontspannen tijdens een activerende stoelmassage die ook nog eens preventief werkt als het gaat om stress. Tijdens deze drukpuntmassage zetten onze masseurs zich in om het lichaam in conditie te brengen zodat werkgerelateerde ziekten zoals RSI en stress verminderen of, waar mogelijk, voorkomen worden. Deze behandeling is ontzettend effectief om de bloedsomloop snel te bevorderen, de stroom van energiebanen te verbeteren en het brengt je lichaam in balans. Wat er precies onder handen genomen wordt? Je hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen. Even ontspannen en een energieboost voor lichaam en geest!

Stoelmassage | Massagepraktijk Jansen in Deurne

Effecten van een stoelmassage

  • Uitkleden is niet nodig
  • Een stoel voelt vaak comfortabeler
  • Een korte massage is financieel voordelig
  • Er komt geen olie aan te pas, geen plakkerig gevoel dus
  • Direct weer aan het werk

 

Omdat de stoel je compleet ondersteunt, kan het lichaam zich totaal ontspannen. Je hangt namelijk letterlijk over de stoel. Tijdens een korte behandeling, standaard duurt het 30 minuten, behandelt de masseur de meest noodzakelijke plekken door middel van een drukpuntmassage.

Afspraak inplannen?

Wil je een afspraak inplannen? Je kunt ons bereiken door te bellen naar het telefoonnummer: 0493–242121 of stuur een e-mail naar info@massagepraktijkjansen.nl

Veel gestelde vragen over stoelmassage

Een stoelmassage zorgt voor ontspanning, hernieuwde energie en minder kans op RSI- of pijnklachten als gevolg van een eenzijdige werkhouding. Door een stoelmassage wordt stress verlicht, waardoor de energie toeneemt.

Een stoelmassage is een kortdurende massage die gewoonlijk 25 minuten duurt. De massage concentreert zich op de rug, nek, schouders, armen en bekken. Stoelmassage wordt gegeven door de kleding heen en vereist geen massageolie. Hierdoor wordt de drempel verlaagd om een behandeling te ondergaan.

Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van rug, hoofd, nek, schouders, armen en handen. Met duimen, handpalmen en ellenboog werkt de masseur over de kleding heen. De masseur heeft een speciaal ontworpen ergonomische stoel, die voor iedereen op een juiste en comfortabele houding kan worden ingesteld.