Massage Asten

Je hebt gezocht naar massage Asten. In buurt van Asten ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren masseur je graag helpt met jouw klachten/problemen. De afstand tussen Asten en Deurne is met de auto slechts 12 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 30 minuten. Waarom kiezen voor massage Asten, als je Massagepraktijk Jansen in de buurt hebt liggen.

Massagepraktijk Jansen ontvangt klanten uit Asten. Massagepraktijk Jansen verzorgt de volgende massages:  triggerpointmassage, sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, cellulite massage, bedrijfsstoelmassage, bamboe massage en stoelmassage. Voor klassiek tapen, bandageren, en medical tapen bent u in goede handen bij Massagepraktijk Jansen. Tevens kunt u gebruik maken van de privé sauna.

Voor een tape of massage bent u van harte welkom bij Massagepraktijk Jansen in Deurne.

Waarom een massagebehandeling?

  • Het stimuleert de bloedsomloop
  • Het stimuleert de uitscheiding van het lymfestelsel waardoor afvalstoffen zich niet meer zo snel ophopen in onze lymfeknopen
  • Het bevordert de prestatie bij de meeste sporters
  • Het bevordert lichaamsenergie, prestatie en welzijn
  • Het kalmeert de spieren, verwijdert spanningsknopen
  • Het helpt tegen emotionele spanning samen met de lichamelijke spanning, zodat we deze los kunnen laten
  • Het kan het genezingsproces van weefsel versnellen
  • Het kan kan helpen tegen slapeloosheid
Bovenstaande punten zijn nog maar een greep uit alle positieve eigenschappen van een massagebehandeling.

Afspraak inplannen?

Wij hopen je graag binnenkort te zien in onze massagepraktijk of bij jou op locatie. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen bel dan vrijblijvend naar telefoonnummer: 0493-242121 of je kunt mailen naar info@massagepraktijkjansen.nl. Eenmaal in behandeling dan zijn onze lijnen kort. Jij schakelt direct met jouw masseur, dat kan zelfs door een simpel appje. Werkdag, ’s avonds of in het weekend onze masseurs geven altijd snel antwoord. Het annuleren van een massagebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de massagebehandeling in rekening brengen.

Behandelkamer uitbreiding- Massage Deurne - Massagepraktijk Jansen