Massage Ysselsteyn?

Je hebt gezocht naar massage Ysselsteyn. In buurt van Ysselsteyn ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren en vriendelijke masseur je graag helpt met jouw klachten/problemen. De afstand tussen Ysselsteyn en Deurne is met de auto slechts 8 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 23 minuten. Waarom kiezen voor massage Ysselsteyn, als je Massagepraktijk Jansen in de buurt hebt liggen.

Massage Ysselsteyn op locatie nodig? 

Heb je een massage in Ysselsteyn op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Voor een behandeling bij je thuis rekent Massagepraktijk Jansen een toeslag van €20,00 en een kilometervergoeding van €0,50. Om in aanmerking te komen voor thuisbehandelingen dien je in de omgeving van Deurne te wonen. Wij leggen graag uit hoe Massagepraktijk Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Massagepraktijk Jansen?

  • Ervaren therapeuten
  • Veel verschillende massages mogelijk
  • Persoonlijke aandacht
  • Ruime openingstijden, ook ’s avonds en weekend
  • Geen wachtlijst
  • Volledig rolstoeltoegankelijk
  • Korte lijnen met zorgverleners
Behandelkamer uitbreiding- Massage Deurne - Massagepraktijk Jansen

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij massagepraktijk Jansen?
Massagepraktijk Jansen verzorgt verschillende soorten massages, voor een behandeling kan er gekozen worden uit de volgende massages: Rugmassage, Nekmassage, Beenmassage, Handreflexmassage, Chinese voetmassage, Indiase hoofdmassage, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Bedrijfsstoelmassage, Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Cellulite massage, Guasha massage en Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization.

Wil je meer weten over deze massages bekijk dan onze ‘massage‘ pagina voor meer uitleg. Heb je nog vragen stel dan gerust je vraag per mail of telefonisch.

Afspraak inplannen?
Vanaf slechts 26 euro kun je gebruik maken van een massage naar keuze bij Massagepraktijk Jansen. Wij helpen je graag met jouw problemen/klachten, je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen. Je kunt ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer 0493 – 242121 of een e-mail sturen naar info@massagepraktijkjansen.nl. Het volgende is handig om te weten om problemen te voorkomen. Het annuleren van een massagebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de behandeling in rekening brengen.

Massage Ysselsteyn