Massage Ommel?

Je hebt gezocht naar massage Ommel. In buurt van Ommel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren masseur je graag helpt met jouw klachten/problemen. De afstand tussen Ommel en Deurne is met de auto slechts 13 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 26 minuten. Waarom kiezen voor massage Ommel, als je Massagepraktijk Jansen in de buurt hebt liggen.

Massage Ommel op locatie nodig?

Heb je een massage in Ommel op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Voor een behandeling bij je thuis rekent Massagepraktijk Jansen een toeslag van €20,00 en een kilometervergoeding van €0,50. Om in aanmerking te komen voor thuisbehandelingen dien je in de omgeving van Deurne te wonen. Wij leggen graag uit hoe Massagepraktijk Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Massagepraktijk Jansen?
Onze patiënten beoordelen ons met 9.1, maar waarom eigenlijk? De persoonlijke aandacht van de vriendelijke masseurs en de doeltreffende behandelingen van onze ervaren masseurs. Daarnaast bieden wij je tips en oefeningen aan voor thuis. Onze masseurs staan altijd open voor een gesprekje met jou. Massagepraktijk Jansen biedt ruime openingstijden aan namelijk zeven dagen in de week en doordeweeks zijn wij ook nog in de avonduren geopend.

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij massagepraktijk Jansen?
De volgende massage therapievormen zijn er mogelijk in onze massagepraktijk in de buurt van Ommel: Medical taping, Thermotherapie, Chinese Geneeskunde, Manuele lymfedrainage, Massage aan huis, Shiatsu massage, Deelmassages, Bandageren & tapen, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Bedrijfsstoelmassage, Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Cellulite massage, Japanse acupunctuur, Guasha massage en Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization.

Wil je meer weten wat deze massage therapievormen inhouden bekijk dan onze ‘massage‘ pagina.

Afspraak inplannen?
Wij hopen je graag binnenkort te zien in onze massagepraktijk of bij jou op locatie. Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen bel dan vrijblijvend naar telefoonnummer: 0493-242121 of je kunt mailen naar info@massagepraktijkjansen.nl. Eenmaal in behandeling dan zijn onze lijnen kort. Jij schakelt direct met jouw masseur, dat kan zelfs door een simpel appje. Werkdag, ’s avonds of in het weekend onze masseurs geven altijd snel antwoord. Het annuleren van een massagebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de massagebehandeling in rekening brengen.

Massage Ommel