Massage Bakel?

Je hebt gezocht naar massage Bakel. In buurt van Bakel ligt onze vestiging in Deurne, waar een ervaren masseur je graag helpt met jouw klachten/problemen. De afstand tussen Bakel en Deurne is met de auto slechts 9 minuten rijden. Als je kiest voor de sportieve manier met de fiets naar onze vestiging, dan is de reistijd 21 minuten. Heb je een massage in Bakel op locatie nodig? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Waarom kiezen voor massage Bakel, als je Massagepraktijk Jansen in de buurt hebt liggen. Wij leggen graag uit hoe massagepraktijk Jansen aansluit op jouw behoeften en wensen.

Waarom kiezen voor Massagepraktijk Jansen?
Wij hebben ervaren masseurs in dienst die je graag helpen met jouw klachten/problemen. Eerst wordt er met jou gesproken of er klachten aanwezig zijn en daarop wordt de massage vastgesteld. Alle massages gaan altijd in overleg met jou om zeker te zijn dat het middel zijn doel treft. Onze massagepraktijk biedt veel verschillende massage mogelijkheden, die aansluiten op jouw behoeften. De patiënt staat bij ons centraal daarom vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij streven naar kwalitatieve massages en vermijden kwantitatieve massages. We begrijpen dat je een drukke weekplanning hebt daarom bieden wij ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend. Wij werken zonder wachtlijsten dus we kunnen snel starten met de massage behandeling. De massagepraktijk is geheel rolstoeltoegankelijk. Daarnaast hebben wij korte lijnen met zorgverleners dus dat zorgt voor een snelle communicatie.

Behandelkamer- Massage Deurne - Massagepraktijk Jansen

Welke therapievormen zijn er mogelijk bij massagepraktijk Jansen?
De volgende massage therapievormen zijn er mogelijk in onze massagepraktijk in de buurt van Bakel: Guasha massage, Instrument Assisted Soft Tissue Mobilization, Manuele lymfedrainage, Massage aan huis, Shiatsu massage, Deelmassages, Bandageren& tapen, Medical taping, Chinese Geneeskunde, Ontspanningsmassage, Sportmassage, Stoelmassage, Bedrijfsstoelmassage, Triggerpointmassage, Bindweefselmassage, Cellulite massage, Japanse acupunctuur en Thermotherapie. Wil je meer weten wat deze massage therapievormen inhouden bekijk dan onze ‘massage‘ pagina.

Afspraak inplannen
Vanaf slechts 26 euro kun je gebruik maken van een massage naar keuze bij Massagepraktijk Jansen. Wil je een afspraak inplannen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0493-242121 of je kunt mailen naar info@massagepraktijkjansen.nl. Als wij helaas verhinderd zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan graag onze voicemail in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Eenmaal in behandeling? Onze lijnen zijn kort. Jij schakelt direct met jouw masseur, dat kan zelfs door een simpel appje. Werkdag, ’s avonds of in het weekend, onze masseurs geven altijd snel antwoord. Het annuleren van een massagebehandeling is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, indien je later annuleert of niet verschijnt moeten we helaas 100 % van de massagebehandeling in rekening brengen.

Massage Bakel