Therapeut en masseur Joep van den Munckhof

Joep is binnen onze praktijk werkzaam als massagetherapeut. Hij heeft de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Binnen deze opleiding heeft hij gekozen voor de Minor Spinal Musculoskeletal Physiotherapy (SMP). Deze volledig in het Engels gegeven Minor focust zich op de wervelkolom en de verschillende aandoeningen daaraan.

Naast zijn werk als massagetherapeut is Joep momenteel bezig met een opleiding tot personal trainer. Met zijn passie voor sport en fitness is hij graag bezig met opzetten van persoonlijke trainingsschema’s. Deze schema’s kunnen gericht zijn op het herstel van een blessure of op het behalen van een doel binnen de sportwereld. Joep is verder ook actief als verzorger van een voetbalteam.

In zijn vrije tijd is Joep actief met vrijwilligerswerk als leiding bij Jong Nederland, waar hij met veel plezier kinderen begeleidt. Verder houdt Joep zich o.a. bezig met films, muziek en fitness.

Joep omschrijft zichzelf als een empathisch en open persoon. Met zijn enthousiasme en frisse blik zal hij proberen in samenwerking met de patiënt iedere behandeling tot een goed einde te brengen. Hierbij staat een goede band tussen therapeut en patiënt centraal.

Joep is bereikbaar op 0683040015

De volgende cursussen/opleidingen heb ik reeds gevolgd:
– Opleiding tot fysiotherapeut – HAN Nijmegen 2017
– Minor SMP – HAN Nijmegen 2016
– Basiscursus reanimeren – Rode Kruis 2017
– Personal Trainer – NASM 2017 (tot heden)
– Taping cursus – Rob Velthuizen 2017
– IASTM cursus – Swen Kruse – Fascia Shop 2018

Werkervaring:
– Stage Life in Motion – Arnhem 2015-2016
– Stage Fysiotherapie Wieënhof – Venray 2016-2017
– Fysiotherapie De Westsingel – Horst 2017
– Verzorger RKSV Wittenhorst 1 – Horst 2017

De volgende cursussen/opleidingen staan in de planning:
– Triggerpoint behandelaar
– Fasciatechnieken
– EasyFlossing basic