Shiatsu massage

 

Waarom een shiatsumassage? Omdat het een ontzettende ontspannende werking heeft, vooral zeer geschikt in geval van stress en vermoeidheid. Deze massagevorm heeft namelijk een genezende werking, maar de focus ligt op het hervinden van de juiste balans, dat is wat we nastreven! Door de behandeling van meridianen (energiebanen) komen we tot die balans. De bloedsomloop verbetert en de spieren ontspannen. Een shiatsumassage is de perfecte manier om het lichaam een handje te helpen zichzelf te genezen.

Tijd voor jezelf nemen, dat is in een druk leven soms best moeilijk. Kinderen die om aandacht vragen, een drukke baan. Even een gaatje vinden voor jezelf, dat is niet altijd makkelijk. De shiatsumassage haalt je tijdelijk uit de dagelijkse sleur en geeft het lichaam de rust die het verdient. Resultaat? Jij kunt er weer even tegenaan en bent weer in balans!

Bij een shiatsumassage onderzoeken we de oorzaak en gaat de therapeut van Massagepraktijk Jansen op zoek naar organen die uit balans zijn. Na de behandeling brengen we jou uiteraard op de hoogte en krijg je tips waar je zelf mee aan de slag kunt.

Effecten

  • Betere bloedcirculatie
  • Mentaal bevorderend
  • Betere afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Meer ontspanning in het dagelijks leven
  • Vermindering van spierpijn en stijfheid
  • Minder vermoeidheid
  • Mentaal sterker worden

Momenteel zijn we helaas niet aangesloten bij een beroepsvereniging. De zorgverzekering zal hierdoor de behandelingen niet vergoeden. Wij pleiten ervoor dat dit in de toekomst wel mogelijk is.

Wil je meer weten over Shiatsu therapie of denk je na over een behandeling? dan ben je altijd welkom om telefonisch contact op te nemen met Anja van der Heijden via 06 14456947.

Overige behandelingen - Shiatsu massage Deurne Massagepraktijk Jansen